Alina Mungiu-Pippidi: Emil Boc nu are cum să nu fi știut de mecanismele de finanțare ilicite ale PDL

| 24 feb, 17:54

Alina Mungiu-Pippidi consideră că "Emil Boc nu are cum să nu fi știut de mecanismele de finanțare ilicite" ale PDL.

"Pe doamna Udrea nu o cunosc, dar pe Emil Boc l-am cunoscut. Emil Boc era un om care niciodată nu a mișcat un pahar fără să nu aibă aprobarea lui Traian Băsescu, era un om extrem de temător și care nu făcea lucruri de capul lui. Îmi vine greu să cred, încep să cred, spre regretul meu, că Emil Boc nu are cum să nu fi știut de mecanismele de finanțare ilicite ale partidului, mi se pare cvasi-imposibil să nu știi despre așa ceva.

Citeşte şi: Alina Mungiu-Pippdi o desfiinţează pe Elena Udrea: A reacționat într-un fel EXTRAORDINAR de lipsit de inteligență

Deci sunt două povești aici, care se întrepătrund: una este povestea de finanțare a partidului, care încă nu e complet dovedită, după părerea mea, dar dacă e dovedită, este dramatică, pentru că îți arată un mecanism de extracție - toți oamenii care sunt numiți în funcții recuperează, iau șpagă și din șpag aia o parte își iau ei, o parte dau la partid. Piramida asta de extracție trebuie lămurită pentru că, dacă există așa ceva, înseamnă că mare parte din partidele noastre sunt niște organizații criminale. Și la PSD este aceeași poveste. În orice caz, la aceste două partide mari", spus Alina Mungiu-Pippidi la Realitatea TV.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ