Augustin Zegrean va oferi explicații privind votul din Parlament în cazul Elenei Udrea

| 24 feb, 15:25

Președintele Curții Constituționale, Augustin Zegrean, va face declarații începând cu ora 17:00 pentru a clarifica problema votului din Parlament privind solicitarea DNA pentru arestarea preventivă și urmărirea penală a Elenei Udrea.

Declarațiile lui Zegrean vin în contextul în care avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că votul din Cameră este împotriva solicitărilor DNA, din moment ce nu a existat majoritate.

Potrivit avocatului acesteia, Marius Striblea, în plenul Camerei trebuiau să voteze jumătate dintre deputați pentru încuviințarea arestării preventive și urmăririi penale, nu doar jumătate dintre cei prezenți. Potrivit lui Striblea, votul nu a fost legal, având în vedere că trebuiau să voteze 199 pentru cerere, nu doar 170.

Decizia Camerei a fost publicată și în Monitorul Oficial. 170 de deputați au votat pozitiv cererile DNA, în timp ce 118 au votat negativ.

 

Citeşte şi: DNA cere din nou ARESTAREA preventivă a ELENEI UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ