DNA cere din nou ARESTAREA Elenei Udrea. Când vor lua judecătorii o decizie

| 24 feb, 15:18

Procurorii DNA au trimis către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o cerere de arestare pe numele Elenei Udrea, în dosarul Gala Bute. Judecătorii vor decide mâine, la ora 8.00, dacă Elena Udrea va fi arestată preventiv.

Elena Udrea a fost audiată în această dimineaţă la DNA, în dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului este acuzat de luare de mită, în acest dosar.

La ieşirea de la audieri, Udrea le-a declarat jurnaliştilor că "probabil astăzi se va formula cererea de arestare".

Totodată, Elena Udrea a lansat un nou atac la adresa tehnicilor folosite de procurori şi la adresa propriilor denunţători.

"Mi s-au adus la cunoştinţă noile învinuiri. Constat un lucru: toţi cei care sunt prinşi că au luat şpagă sunt lăsaţi liberi dacă spun că au dat mai departe cuiva. Tehnica asta îi face scăpaţi pe cei care o practică. Singurul care a rămas în arest în Dosarul Gala Bute a fost Rudel Obreja, care nu a fost de acord să declare ce i s-a cerut. Restul sunt bine merci pentru că au spus că au dat mai departe", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea este în prezent plasată în arest la domiciliu, în dosarul Microfost.

Citeşte şi: A început nebunia declaraţiilor acide. Elena Udrea, nervoasă după ieşirea de la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 16:21
alexandru valeriu pantelimon
Cand infractoarea va recunoaste cum au fost blocate si aranjate de ea si prietenul ei numeroasele lor dosare penale timp de un deceniu , cu complicitatea partidului mafiot, a simpatizantilor acestuia , a institutiilor pe care si le-au creat cu un larg sprijin extern vom putea spera la un stat de drept ,o justitie independenta si instaurarea unei vieti democratice .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ