Felix Stroe anunță că îl va demite pe șeful CFR SA

| 24 oct, 09:29

Felix Stroe, a anuntat marti dimineata ca il va schimba pe seful CFR SA, Marius Chiper, declaratia ministrului transporturilor venind cupa ce a mers cu trenul la Deva iar acesta a avut o intarziere de 50 de minute, informeaza Digi 24.

Stroe s-a declarat nemultumit de intarzierea de aproape o ora a trenului in conditiile in care nu a fost nici viscol si nici terasamentul caii ferate nu s-a prabusit.

Amintim ca ministrul Transporturilor a decis luni schimbarea din functie a directorului Regionalei Cai Ferate Bucuresti si a sefului Garii de Nord. 

Felix Stroe s-a declarat total nemultumit de modul de administrare si de intretinere al Garii de Nord si a dispus demiterea imediata a celor doi reprezentanti ai Regionalei de Cai Ferate Bucuresti: Laurentiu Maraloi, directorul Regionalei CF Bucuresti si Mihai Candea, seful Garii de Nord, anunta Ministerul Transporturilor.

Tag-uri: CFR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ