Greviştii foamei din Parlament s-au înmulţit. Acum sunt 16

| 24 sep, 2014

Nu mai putin de 15 parlamentari au anuntat ca intra in greva foamei, dupa ce un coleg de-al lor a facut acelasi gest saptamana trecuta. Deputatii sunt cei care fac parte din comisia pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii si spun ca fac gestul in semn de solidaritate.

Alesii sunt nemultumiti de faptul ca romanii din strainatate sunt ignorati, dar si de taxele consulare prea mari, informeaza Digi 24. Printre ei se numara si Eugen Tomac sau Mircea Lubanovici, dar si trei femei - Ramona Elena Uioreanu, Niculina Mocioi si Maria Grecea.

Pe de alta parte, deputatul independent Aurelian Mihai, aflat in a 8-a zi de greva a foamei, a anuntat miercuri ca va pleca din Parlament si va merge la spital pentru ca nu se simte bine, arata Romania TV.

Dupa circa un sfert de ora, acesta a mers in biroul sau, unde i s-a facut rau, iar colegii au chemat o ambulamta si l-au dus la spital pentru a i se oferi ingrijiri medicale.

Fostul deputat PP-DD a anuntat, pe 17 septembrie, in plenul Camerei Deputatilor, ca intra in greva foamei pana cand vor fi rezolvate problemele romanilor din strainatate.

El a acuzat statul roman ca nu face nimic pentru romanii din strainatate si a declarat ca 25.000 de romani ar fi murit peste hotare, iar statul nu a facut nimic pentru a ajuta familiile sa ii repatrieze.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ