INCREDIBIL! Ce face TRAIAN BĂSESCU la sfârşitul săptămânii

| 31 mar, 12:45

Potrivit procurorilor DNA, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova şi ginerele fostului preşedinte al României au santajat un om de afaceri. În acest context, Traian Băsescu face un gest care duce la o coincidenţă rară.

Fostul preşedinte al României va efectua la sfârşitul acestei săptămâni o vizită în Republica Moldova, a anunţat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei de la Chişinău, Vlad Ţurcanu.

Potrivit sursei menţionate şi citate de Radio Chişinău, Traian Băsescu îşi onorează astfel o promisiune mai veche făcută preşedintelui moldovean Nicolae Timofti de a vizita Republica Moldova după expirarea mandatului său de şef al statului român.

Citeşte şi: Ginerele lui Traian Băsescu, URMĂRIT PENAL pentru şantaj în dosarul de corupţie al fiului fostului preşedinte al Moldovei

Traian Băsescu, însoţit de Nicolae Timofti, se va deplasa vineri în oraşul Soroca unde va vizita Cetatea din localitate, care se află în proces de restaurare, şi Biserica 'Sfinţii Martiri Brâncoveni'. În cadrul vizitei sale în Republica Moldova, Traian Băsescu urmează să primească ordinul 'Ştefan cel Mare', a precizat Vlad Ţurcanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 15:28
liviuioan
--CAMPANIA ELECTORALA--
A inceput--campania electorala pentru 2016---cu acelasi discurs-- STATUL LUI DE DREPT--JUSTITIA LUI--diasPORA LUI . Pacat ca la PARIS--s-a pierdut legaturile--BACONSCHI--UDREA --mai ramane LONDRA--deMONICA--e rezistenta la ploaie . Acum depinde de--RECUNOSTINTA LOCATARULUI--moldovenii de peste PRUT stiu DE CE !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ