Reacţia directorului RA-APPS după mutarea lui Traian Băsescu la Scroviştea

| 30 mar, 21:57

Directorul RA-APPS, Georgian Surdu, care a semnat mutarea provizorie a fostului președinte Traian Băsescu la Scroviștea, a dat primele răspunsuri. El a declarat la Antena 3 că nu existaniciun Palat Scroviştea.

Georgian Surdu, director RA-APPS, a precizat, la Antena 3, despre mutarea provizorie a lui Traian Băsescu la  Scroviștea, că "La Scoviștea nu există niciun palat Scroviștea. Sunt patru vile între 250 și 500 de metri pătrați. Apartamentul de la parterul unei vile atribuit domnului Băsescu a fost o soluție care trebuia acceptată și de președintele Băsescu și de SPP. Din curtea acelor vile nu se poate intra în Pădurea Scroviștea, împrejmuită cu gard din sârmă ghimpată, iar propunerea este făcută de RA-APPS, acceptată de președinte și de SPP. Imaginile de la televizor sunt de 50 de ani". Traian Băsescu are acces la debarcader.

Băsescu, în pustietate, fără vecini, fără butic

Propunerea a fost făcută în urmă cu zece zile. "Am propus Scroviștea, am aprobat-o în Consiliul de Administrație, punct, nu are nicio legătură Guvernul", a precizat Georgian Surdu. Întrebat când și-a informat superiorii și când a semnat contractul, directorul RA-APPS a precizat că vineri. El a precizat că termenul limită este 15 iunie 2015. 118,6 metri pătrați este suprafața atribuită lui Traian Băsescu, care plătește utilitățile și o femeie de serviciu.

"Este o locație de week-end, nu ai vecini, nu ai un butic, nu poate nimeni să-și dorească să locuiască în pădure", a adăugat el. Georgian Surdu a precizat că Traian Băsescu obișnuia să meargă la Scroviștea, când era președinte. Directorul RA-APPS a precizat că fostul președinte și-a dus mobilă în vila de la Scroviștea, renovată în urmă cu doi-trei ani.

"Pentru a elibera o vilă în momentul în care fostul chiriaș nu vrea să părăsească putea dura un an", a precizat Georgian Surdu. El a adăugat că nu a avut semnale că Traian Băsescu nu vrea să plece, dar nici că voia să plece. Când întrebam când se părăsește Vila Lac 3, mi se răspundea cu o întrebare: "Eu unde mă mut?".

"În acest moment nu este ocupată nicio vilă", a mai precizat directorul RA-APPS.

 

Citeşte şi: Reacţia lui Ponta după ce Băsescu a anunţat că s-a mutat la Scroviştea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 23:15
INFORMATZII
.........i'auzi mã' ce zâce shi "surdu" ãsta: cã l'o-ntrebat pe bãse când pleacã de la Vila Lac 3........shi cã bãse zâcea: "Eu unde mã mut?"......apu' "surdu" trebuia sã-i zicã rapid:"Lângã mã'ta, bãse!" , acolo la cimitir........shi sã-i ureze "Drum bun shi cale bãtutã , dracu' pe mã'ta s'o f- -ã........"..........nu de alta dar urât shi abject specimen o avortat aia cã la câte blesteme s-au pus pe ea , s-o fi rãsucit în mormânt scârba aia..........
31 mar, 02:45
Maria
Mai abject ca tine? Imposibil.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ