RĂSCOLITOR. Cu cine va împărţi CAVOUL Mărioara Zăvoranu

| 17 apr, 12:45

Mărioara Zăvoranu pregătise încă de anul trecut un cavou în cimitirul ei privat, unde voia să le mute pe cele două fete gemene ale ei, surori vitrege cu Oana Zăvoranu, moarte la cutremurul din 1977.

În acelaşi cimitir sunt îngropaţi şi cei doi foşti soţi ai Mărioarei Zăvoranu, decedaţi la distanţă de trei ani unul de altul, în 2000 şi în 2003. Unul dintre ei este tatăl gemenelor, iar celălalt este tatăl Oanei Zăvoranu.

Mărioara Zăvoranu a pregătit încă de anul trecut un cavou special pentru cele două fete ale ei, care au murit în cutremurul din 1977 şi care au fost înmormântate în cimitirul Ghencea. Ea nu a putut să le mute în noul cavou din cauza emoţiilor prea puternice,  şi a amânat de câteva ori acest lucru, până îşi va găsi puterea sufletească.

Citeşte şi: Personajul misterios care ar putea să-i sufle AVEREA Oanei Zăvoranu după moartea mamei sale

"Am facut cavoul. Este gata! Mai trebuie sa aduc osemintele fetelor si ale parintilor si sa ridic crucea. Nu am gasit insa taria necesara si nu mi-am facut curaj si sa trec prin asta. Mi-e foarte greu sufleteste, credeti-ma. Ma rascoleste treaba asta teribil si nu ma simt pregatita. Ma tem ca voi rememora si voi trece din nou prin trauma de atunci. Aman si tot aman. Da, nici nu am fost prea bine cu sanatatea anul acesta, sper sa reusesc la toamna. Va dati seama, acolo sunt parintii si fetele mele. Trebuie sa aduc preotul sa deschidem groapa sa slujeasca, sa luam osemintele si sa le aducem aici. E o experienta traumatizanta. De piatra sa fi si tot te rascoleste", declara Marioara Zavoranu în urmă cu un an.

Citeşte şi: Ce avere FABULOASĂ urmează să moştenească Oana Zăvoranu după moartea mamei ei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ