IOHANNIS: Am promulgat Codul Fiscal. L-am trimis iniţial înapoi deoarece nu fusese dezbătut în societate

| 07 sep, 19:11

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că a promulgat azi Codul Fiscal. Într-o apariţie televizată, Iohannis a afirmat că, iniţial, a retrimis Codul Fiscal înapoi în Parlament deoarece el fusese aprobat fără să fie dezbătut.

Dar acum au avut loc dezbateri, ceea ce l-a mulţumit pe şeful statului.

„Azi am promulgat Codul Fiscal. Vă voi spune de ce l-am retrimis la Parlament. În primul rând, acest cod a fost votat de Parlament fără o dezbatere, în cadrul Parlamentului, în cadrul societăţii. Acest lucru s-a întâmplat după ce l-am retrimis în Parlament, dezbaterea care a avut loc după a fost în regulă, aşa trebuia să se întâmple de la început. De asemenea, am trimis Codul Fiscal şi din ceea ce numim „responsabilitate”. Varianta iniţială a propus o relaxare pe care am considerat-o prea abruptă. Prea multe relaxări fiscale. Sunt foarte mulţumit despre dezbaterea care a avut loc ulterior”, a declarat Iohannis.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ