ION ŢIRIAC, despre candidatura lui Meleşcanu: Şi Bush a fost pe la CIA, şi un domn Putin tot pe acolo

| 28 sep, 2014

Ion Tiriac a vorbit, duminica dimineata, despre candidatura fostului sef al Serviciilor de Informatii Externe (SIE), Teodor Melescanu, la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Omul deafaceri a spus, la Pro TV, ca nu este nimic in neregula cu faptul ca Melescanu a intrat in cursa pentru Cotroceni, intrucat si fostul presedinte american George W. Bush, si actualul lider de la Moscova, Vladimir Putin, auvenit tot din zona securitatii.

"Si Bush a fost pe la FBI, CIA, si un domn Putin tot pe acolo, e o trambulina, nu e serviciul spionului, e un serviciu care functioneaza in toata lumea. Pe Melescanu il cunosc ca ministru de Externe, l-am vazut si la Washington, l-am vazut imbracat ca un ministru, cu o engleza articulata. Melescanu a sarit putin cam tarziu, daca sarea acum doi ani si incerca sa isi faca o pozitie pe dreapta si sa aiba sustinerea liberalilor...", a declarat Ion Tiriac.

Candidatura lui Teodor Melescanu a fost criticata de unele voci de pe scena politica, fiind chiar suspectat de faptul ca face anumite jocuri. Mai ales in contextul afirmatiei presedintelui Traian Basescu, care a acuzat ca unul dintre candidatii la presedintie este ofiter sub acoperire.

Teodor Melescanu si-a dat recent demisia, in mod neasteptat, din fruntea SIE, anuntand in ziua urmatoare ca intra in cursa pentru Palatul Cotroceni.

Melescanu considera ca premierul Victor Ponta este cel mai redutabil contracandidat la prezidentiale, aratandu-se convins insa ca il poate invinge pe actualul prim ministru in turul doi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ