Klaus Iohannis: 47 de ani de muncă pentru o casă sau doar corupție?

| 22 oct, 2014

Averea prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis, reiese a nu fi chibzuită nicidecum din banii de meditații sau din salariul de profesor, ci câștigată prin mijloace necuvenite, potrivit explicațiilor aduse de edilul de la Sibiu, într-o emisiune televizată.

La un simplu calcul bazat pe valoarea caselor lui Iohannis în raport cu salariul mediu în România la momentul achiziționării, liderul PNL ar fi trebuit să muncească 47 de ani ca profesor pentru a putea să-și cumpere o singură locuință.

Dar Klaus Iohannis are șase case cumpărate cu bani de unde nu sunt justificați! Candidatul PNL-PDL a dat pentru prima casă cumpărată după anii 90 „70 de mii de mărci, deci 35.000 de euro, o sumă foarte modestă” economisită în esență din medidații, potrivit declarațiilor date de Iohannis. Oare câte meditații să fi dat profesorul Iohannis pentru a putea strânge acestă sumă fabuloasă?

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS PROGRAM PREZIDENŢIAL. Cum arată "România lucrului bine făcut"

În plus, în România anului 1994 salariul minim pe economie era echivalentul a 133 de mărci pe lună, în timp ce pe piața imobiliarelor Iohannis a dat de o ofertă pentru casa în care locuiește și astăzi de 70.000 de mărci. Însă pentru ca să cumpere locuința respectivă Iohannis ar fi avut nevoie de 564 de salarii pe care ar fi putut să le ia doar în 47 de ani de muncă ca profesor.

Și, upss! De unde a avut Klaus Werner Iohannis în realitate bani de case? Cumva din afacerile cu adopțiile de copii? Edilul de la Sibiu are un dosar de la începutul anilor 90, de pe vremea în care era inspector școlar, în care este acuzat de trafic de copii, despre care se spune că ar fi ajuns în băncile de organe în Canada.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Iohannis și soția sa, Carmen, sunt suspectați că au intermediat exportul a 3 minori, orfani aflați în îngrijirea bunicilor, unde destinația era Canada, dar nu pentru adopție, ci pentru racolarea de organe. Iar aceste fapte care s-au petrecut în perioada 1990 – 1991 au fost trecute sub urmărire, dar dosarul lui Iohannis a fost dat uitării după ce la conducerea Parchetului General a venit Laura Codruța Kovesi.

Și pentru că nu erau suficiente acuzațiile cu traficul de copii, Klaus Iohannis este văzut și ca samsar de case pentru că acesta are nu mai puțin de șase case. Potrivit declarației de avere, Klaus Werner Iohannis are șase case, dar conform explicațiilor edilului de la Sibiu are șapte case, întrucât apartamentul pe care Iohannis l-a vândut înainte de a-și lua casa în care locuiește astăzi a fost notat cu casa zero.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 2014
Alex
Sincer,sunteti incredibili de penibili cu articolele voastre!!! NU pot sa cred ca exista intr-o tara care se vrea europeana si democrata asa ceva.NU are nici macar legatura cu exprimarea libera a unei opinii.
Pentru asa zisa "jurnalista":"pisi",esti penibila!!!nu stiu cum ai putut termina o facultate si cum poti scrie asemenea prostii fara sa ti se faca greata!!Tu crezi ce spui??te poti uita in oglinda??cum o sa-i spui copilului tau ca i-ai vandut viitorul pt o lingura de ciorba de la psd??
Mai ales ca vad un colectiv de autori tineri,care ar trebui sa aiba alta viziune.Sa nu fiti asa de usor cumparati.
"ponta a spus nu Rusiei"?!?!?glumesti?! tu crezi ce spui?
Sper sa piarda psd-ul alegerile si sa fiti someri cu totii,poate va apucati de o meserie adevarata,daca tot nu aveti integritate si pic de obiectivism.
Inteleg,psd va plateste.Laudati-l pe ponta,ce vreti voi,dar e este campania asta murdara.De ce aruncati cu noroi in ceilalti candidati?Doar jigniri,fara argumente solide,fara dovezi.
23 oct, 2014
Locuri de munca
Contract de colaborare
Locuri de munca extrem de serioase! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii este acum disponibila! Primele castiguri au fost deja trimise! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati comod cate 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 de dolari lunar! Va transmitem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
23 oct, 2014
Ambasadorul
Victor Ponta: 44 de ani de muncă pentru 7 case(inclusiv ale Dacianei)sau doar corupție?
Victor Ponta este deja istorie in PSD..
Votam dl Ghita..
Viitorul PSD este pe maini bune
Ponta este asociat ,in mentalul colectiv cu Nastase,Basescu,Hrebenciuc,Sarbu,Sova
22 oct, 2014
IULIAN
LOCURI URGENTE
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
22 oct, 2014
Rares
Deasemenea acest samsarat poate fi răspusul la toate întrebările tale. Prin tranzacții succesive poți face face o avere... Cînd cumperi cu 5000 și vinzi cu 7500 ai făcut 2500 perfect legal, fără să fie vorba de vreo șpagă.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ