Mesajele de Crăciun ale preşedintelui şi premierului. Ce le urează Iohannis şi Cioloş românilor

| 24 dec, 18:54

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş au postat pe Facebook mesaje de Crăciun adresate românilor. Ei le urează să fie apropiaţi unii de alţii şi darnici unii cu alţii, mai ales în perioade dificile, şi să fie încrezători în propriile puteri.

Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun:

"Nașterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o așteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simți alături pe toți cei dragi și a celebra generozitatea, buna înțelegere și liniștea. Cu atât mai mult în aceste momente suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutorați, pe cei singuri, pe cei împovărați de boală sau de sărăcie și să încercăm să le aducem puțin alinare".

Citeşte şi: Mesajul lui Iohannis la 26 de ani de la Revoluția din 1989

Dacian Cioloş, mesaj de Crăciun:

"CRĂCIUN FERICIT alături de cei dragi! În pace, liniște și bucurie, cu credința că RE-NAȘTEREA e întotdeauna oportunitatea unui nou început. Care pentru a fi mai bun, depinde doar de noi. Cu respect!"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ