Klaus Iohannis nu ştie cât este salariul minim pe economie

| 13 oct, 2014

Klaus Iohannis, prezidenţiabilul ACL, a fost invitat luni la o emisiune de televiziune unde moderatoarea i-a adresat o întrebare simplă: cât este salariul minim pe economie la în România şi în Sibiu. Lucru care l-a pus în dificultate pe candidatul pentru fotoliul de la Cotroceni, deoarece nu a ştiut să răspundă şi a evitat un răspuns concret.

Klaus Iohannis, candidat ACL la preşedinţie, a fost invitat luni la o emisiune de televiziune. După ce moderatoarea a precizat că Ministrul Muncii Rovana Plumb a anunţat majorarea salariului minim pe economie, l-a întrebat pe prezidenţial care este valoarea salariului minim. Klaus Iohannis a evitat să răspundă la întrebare, fiind doar curios la ce valoare o să ajungă salariul minim după majorarea anunţată. "Aşa şi? La cât să crească?", a spus oficialul.

Klaus Iohannis s-a arătat sceptic faţă de măsura creşterii salariului minim, spunând că părerile specialiştilor sunt împărţite, în sensul în care unii spun că este nevoie de un salariu minim, alţii spun că "nici nu ar fi nevoie de un salariu minim.

Întrebat apoi cât este salariul mediu în Sibiu, prezidenţiabilul a ocolit răspunsul, precizând că: "O să vă spun imediat şi legat de salariul minim un gând."

Declaraţiile lui Klaus Iohannis vin în contextul în care ministrul Muncii a declarat că salariul minim va creşte cu 75 de lei la începutul lui 2015, ajungând de la 900, la 975 de lei.

Vezi VIDEO

Citeşte şi: Tăcutul Iohannis și golanii cu gura mare care îl susțin

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ