Tăcutul Iohannis și golanii cu gura mare care îl susțin

| 13 oct, 2014

Klaus Iohannis s-a făcut că plouă sau că nu înțelege ce se întâmplă la Arad, nefiind vorba numai de aliații săi, ci și de unul din apropiații președintelui Băsescu.

Portretul minimalist al politicianului care tace și face a fost completat recent, la Arad, chiar de către edilul Gheorghe Falcă, mai cunoscut drept ”finuțul lui Băsescu”. De acum putem spune liniștiți că Iohannis tace, face și închide ochii, căci candidatul ACL nu a avut nicio reacție publică, nu a oferit nicio explicație în urma scandalului declanșat în crucea nopții de primarul arădean, plecat la rupt afișele adversarilor politici. Surprins în activitatea sa febrilă de polițiștii arădeni, primarele Falcă a pretins că social democraţii nu au autorizaţie de la Primărie, deși, cum subliniază telegrafonline.ro, stâlpii pe care se aflau bannerele aparţin unei companii private.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Sper ca preşedintele Băsescu să joace corect şi imparţial în campania electorală

Nici nu mai comentăm, chiar e inutil, cât de rușinoasă este poziția primului om al urbei care îl urăște pe Victor Ponta atât de tare încât a mers personal, în mijlocul nopţii, să distrugă bannerele electorale ale acestuia. Șefii Poliţiei din Arad au avut ”plăcerea” să poarte o discuție în contradictoriu cu nervosul primar Falcă care susţinea că că în Arad ar exista din 2006 o hotărâre prin care nu se face publicitate cu bannere. Referitor la acest aspect a punctat social-democratul arădean Ilie Cheșa care a remarcat că Gheorghe Falcă face caz de o hotărâre de Consiliu Local când, de fapt, pe subiect decide Legea 370/2004: ”Ce este mai presus? O lege sau o hotărâre a Consiliului Local?”. Scandalul local se încheie momentan aici, deși Falcă a amenințat că va continua vandalizarea materialelor electorale, pe care a descris-o ca fiind ”o chestiune de curățenie a orașului”.

Citeşte şi: ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta, mai dinamic decât Klaus Iohannis

Mai importantă decât sfada locală între lege și decizii municipale este lipsa de reacție la centru. Klaus Iohannis s-a făcut că plouă sau că nu înțelege ce se întâmplă la Arad, nefiind vorba numai de aliații săi, ci și de unul din apropiații președintelui Băsescu. Un simplu exercițiu de imaginație i-ar permite totuși acestuia să-și închipuie până unde ar degenera o astfel de situație dacă și aleșii locali ai ACL ar pleca în expediții de vandalizare, oriunde au o majoritate confortabilă.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 oct, 2014
cantautor
luati si serviti....ofiteri acoperiti..vot bun
Marinarul moare dar nu se preda. E primul Presedinte care, iata, nu a fost ingenuncheat de catre Servicii. Recunosc, si eu am crezut ca “blatul” lui Base cu Ponta va merge pina la capat. Nu, asa s-a amagit si Ponta. Scorpionul l-a intepat pe Ponta cind ii era lumea mai draga, l-a facut! Ponta a fost ofiter acoperit SIE si probabil ca asa va ramine, din Servicii nu iesi decit cu picioarele inainte! Basescu l-a deconspirat, cu acte, fara sa riste nimic, fiindca asa e legea.

Basescu stia inca de cind l-a numit. Si eu stiam, de la o sursa mare din SRI, dar nu aveam probe. Dar Base a ales o numire ingrata, un premier catastrofa, stiind ca intr-o zi va rupe gitul acestui “mutant” si odata cu el si PSD-ului.

Fiindca Ponta nu mai are de ales. Nicio cancelarie civilizata a lumii nu poate valida un prezidente ca Pontacul, asa ca “aurolacul” va fi obligat sa joace pe dictatura maxima, de tip nord-coreean. Nici pesedistii nu se simt bine fiindca pe “sifon” Ponta il banuiau de mult ca i-a vindut si vor prefera un sef PSD mai civil, chiar si in opozitie fiind.

In plus, Base rupe gitul tuturor puscariasilor si puscariabililor, fiindca niet gratieri!

In sfirsit, chiar daca pare ca pluseaza la Udrea, Base netezeste drumul “dreptei”, meciul fiind intre Macovei si Johannis, cu arbitru Elena. Base, prin dezvaluirile sale, scoate la urne toata Romania, caz in care Ponta e un amarit de soricel, nici macar pisicut!

Jos palaria Base! M-am inselat, esti barbat!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ