La Castelul Peleş a început dineul dedicat aniversării Senatului

| 17 iun, 2014

Dineul organizat de Casa Regală la Castelul Peleş din Sinaia cu ocazia împlinirii a 150 de ani de activitate a Senatului a început marţi seară, printre participanţi aflându-se premierul Victor Ponta, alături de soţia sa Daciana Sârbu, dar şi mai mulţi senatori.

 

Casa Regală este reprezentată de principesa Margareta şi principele Radu Duda, dineul având loc în sala de concerte a Castelului Peleş.

Printre cei care participă la eveniment se află pe lângă premierul Victor Ponta şi soţia sa Daciana Sârbu, vicepremierul Gabriel Oprea, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, care a venit însoţit de soţia sa, senatorul Ilie Sârbu, europarlamentarul PSD Ecaterina Andronescu, fostul premier Petre Roman împreună cu soţia sa, senatorul PSD Georgică Severin.

Senatorul Georgică Severin a declarat înaintea începerii evenimentului că acest dineu marchează 'o împăcare cu trecutul'.

'E firesc ca ziua asta să se încheie aici, la Peleş, marcând această comuniune între monarhie şi Senat care înseamnă democraţie', a declarat Severin.

Potrivit Casei Regale, la dineu au fost invitate să participe 40 de persoane.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ