Laura Codruţa Kovesi îl PUNE LA PUNCT pe Traian Băsescu

| 08 apr, 08:23

Laura Codruţa Kovesi îl pune la punct pe fostul preşedinte Traian Băsescu, după ce acesta s-a arătat îngrijorat de rolul denunţătorilor din dosarele DNA. Mai exact, fostul lider la Cotroceni a afirmat că denunţul a dobândit valoare de probă, ceea ce nu e normal.

"Nu mă interesează ce zice domnul președinte Băsescu. Dar pot să vă spun că această instituție a denunțătorului nu a fost inventată în România și nu este în legislație din ianuarie 2015, nici din 2014, nici din 2013. Această clauză de nepedepsire există din 1968, în Codul Penal.", a spus Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat jurnalistului Dan Cristian Turturică.

Citeşte şi: Kovesi: DNA are 7.000 de dosare. Există două cauze care determină o explozie

Anterior, Traian Băsescu a afirmat că denunţul a dobândit valoare de probă, ceea ce nu e normal.

“Denunţul a dobândit valoare de probă. Este aproape probă. Eu nu am militat pentru acest tip de justiţie”, a spus fostul lider de la Cotroceni.

Citeşte şi: Băsescu: Denunţul a dobândit valoare de probă. E un zel al şefilor de instituţii pentru a obţine un nou mandat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ