LIVIU DRAGNEA, audiat la DNA în dosarul vicepreşedintelui CJ Satu Mare. Ce a declarat preşedintele PSD

| 17 dec, 15:11

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat joi la Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul vicepreşedintelui CJ Satu Mare, Mircea Govor. La ieşire, el a declarat că a fost chemat în calitate de martor. Mircea Govor a fost reţinut în acest dosar, în care mai este cercetat şi deputatul PSD Andrei Dolineaschi.

UPDATE. Liviu Dragnea a ieşit de la DNA. El s-a rezumat să declare că a fost chemat ca martor în dosarul lui Mircea Govor.

"Am fost chemat azi la DNA să dau o declaraţie în calitate de martor în dosarul lui Govor, lucru pe care l-am făcut şi am ieşit", a declarat Dragnea.

El nu a dat mai multe amănunte. La întrebarea dacă ştia ce face Mircea Govor refuzat să răspundă.

"Ce ştiam am spus la procuror ca martor, nu mai spun nimic", a încheiat lierul PSD.Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost reținut miercuri seara de procurorii DNA pentru 24 de ore, pentru fapte de corupție. Mircea Govor, care este și vicepreședintele al CJ Satu Mare, este acuzat de folosire a influenței sau autorității, de către o persoană care deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite și șantaj în formă agravată, se arată într-un comunicat de DNA.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 16 decembrie 2015, a inculpatului GOVOR MIRCEA VASILE, vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare și președinte al organizației județene a unui partid politic, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de folosire a influenței sau autorității, de către o persoană care deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, (2 infracțiuni), șantaj în formă agravată (4 infracțiuni)”, se arată într-un comunicat remis presei de DNA.

Mircea Govor este acuzat că a intervenit pe lângă conducerea ANAF pentru a-și numi apropiații în funcții de conducere la Administrața Județeană a Finanțelor Publice Satu Mare

Potrivit procurorilor DNA, în perioada august-octombrie 2013, Mircea Govor, în calitate de președinte al organizației județene a PSD Satu Mare și vicepreședinte a Consiliului Județean Satu Mare, folosindu-se de influența și autoritatea funcțiilor deținute, a făcut demersuri, printr-un intermediar, pe lângă persoane din conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, pentru a obține numirea, detașarea, împuternicirea sau menținerea în funcții de conducere sau de execuție în cadrul nou înființatei Administrații Județene a Finanțelor Publice Satu Mare (A.J.F.P.), a unor persoane obediente lui ori intereselor de partid, pe alte criterii decât cele profesionale.

CITESTE SI: Dragnea: PSD susţine în continuare majorarea salariului minim. Dar nu doreşte să pună presiune pe Guvern

loading...

Ştirile orei

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 20:56
elena
Lucrezi de acasa si castigi bani
Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obţine în viitor şi care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
17 dec, 17:47
vorosilov, din paris
BA,MUCAVA DE FILET.
BA,TELEOR-MA-IA-NENE,IAR APARI IN PROCESE CU MOACA TA DE TEMBELICA.
DOMNUL ACELA,CU STUDII DE MUZICA,DEPUTATUL STURZU,TI-A ARATA USA,NU,
AMERICA.ADICA,SA PLECI DUPA PANTO-FUL.AI BAGAT LA TINERET,PE UNUL PIEP
TEA,CU PAR PE LIMBA.L-AM VAZUT;E PITIC SI GINGAV.HAI,PLECATI DRACULUI LA IAD-ES.!!!.DA BA ,HOTELUL TURIST DIN ALEXANDRIA, FURAT DE LA CEAUSESCU,
DE GAGICA TA BOMBONELA,ZISA COCOANA MARMELADA.AMANTA DE 20 ANI,
ARE 7 CLASE.? HUO,DERBEDEULE DE TELEOR-MANGLITOR

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ