Liviu Dragnea îi declară război total lui Iohannis: E o tentativă de lovitură de stat!

| 18 mai, 09:52

Liviu Dragnea declară război total preşedintelui Klaus Iohannis şi PNL-ului, pe care-i acuză că pun la cale o lovitură de stat.

Asistăm zilele acestea la pregătirea unei lovituri de stat, a afirmat Liviu Dragnea, referindu-se la solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis de demisie a premierului şi de plângerea penală contra Vioricăi Dăncilă, depusă, tot joi, de către liderul PNL Ludovic Orban.

"Mesajul este clar. Nu faci ce-ţi spunem, îţi facem plângere penală şi te trimitem la poliţia politică. Acesta este un demers care înseamnă o tentativă de lovitură de stat. Iohannis, după cele 6 case, vrea să ia şi Palatul Victoria. (...) Este aceeaşi dorinţă, acelaşi plan, dar cu alte instrumente, ca şi în 2015, de a prelua puterea fără a fi câştigat alegerile, pentru că este o acţiune violentă, nedemocratică, a lui Klaus Ioahnnis si a intrumentelor sale de a răsturna un guvern care a adus si aduce bunăstare, pentru a instala unul care să taie din salarii, cum a făcut cel din 2016," a afirmat Liviu Dragnea.

"Este o tentativă de lovitură de stat, nu este niciun sâmbure de adevăr în acea plângere penală la adresa premierului. Constat, cu amărăciune şi cu dispreţ, că ceea ce am spus se adevereşte, că preşedintele Iohannis nu poate lucra cu oameni si instituţii care nu-i sunt aservite. (...) Pot şi eu să avertizez că orice persoană sau funcţionar  public care se implică în acest demers poate fi considerat complice."

Concluzia liderului PSD a fost că el personal şi tot partidul o susţin fără rezerve pe Viorica Dăncilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ