LIVIU DRAGNEA: KLAUS IOHANNIS a migrat de la FDGR la PNL. E singurul caz de bigamie politică

| 25 aug, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea a sustinut inca o data, luni, necesitatea adoptarii unei ordonante de urgenta prin care primarii sa poata migra la orice partid doresc, in ciuda prevederilor legale in vigoare, si l-a acuzat pe Klaus Iohannis de ipocrizie.

"Problema e reala, nu noi am rupt USL, nu noi am creat PMP, PRL (...) Nu sunt de vina primarii si alesii locali, nu sunt de vina nici comunitatile pentru aceste decizii", a argumentat Dragnea.

Vicepremierul a dat si cateva exemple. "In Ilfov, USL a primit incredere peste 60% din mandate, PDL 20%. Acum, PDL si PNL au peste 50% si conduc comunitatile care au votat sa scoata PDL din administratie", a declarat acesta.

La fel, "in Botosani, PDL a obtinut 20% din mandate, iar acum conduce majoritatea in Consiliul Local", a mai spus el, iar in Hunedoarasunt majoritati schimbate in 3 din cele 7 municipii si in 22 de comune, "tot prin actiunile liberalilor".

Totodata, presedintele executiv al PSD le-a dat replica si contestatarilor acestei initiative guvernamentale.

"Ce spune domnul Predoiu nu ma intereseaza, ce spune domnul Iohannis ma intereseaza pentru ca isi doreste sa fie presedinte. Nu am crezut ca acest domn are atata ipocrizie (...) In 2012, a candidat la primaria Sibiului pe lista Forumului Democrat al Germanilor din Romania si apoi a migrat la PNL. (...)

E singurul caz de bigamie politica din Romania - e presedintele PNL si emembru in FDGR. De ce e moral pentru Klaus Iohannis sa migreze de la organizatia pe listele careia a candidat la PNL si ar fi imoral pentru ceilalti primari din Romania sa poata sa aiba o astfel de optiune?", a intrebat Dragnea. "Cred ca mai bine tacea decat sa iasa ieri cu aceasta acuzatie", a mai adaugat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ