LUCIA VARGA, despre acuzațiile de trafic de influență: Aştept scuze de la premier

| 21 mai, 21:46

Fostul secretar de stat în Ministerul Mediului, Lucia Varga îi cere premierului Victor Ponta o ieșire publică în care să-și ceară scuze pentru acuzațiile pe care i le-a adus, subliniind că nu a făcut niciodată trafic de influență pentru Schweighofer.

"Aștept o ieșire publică a domnului Victor Ponta și să recunoască că a mințit, că a greșit, că așa se face. Într-o societate normală, nu vii cu informații false și le împrăștii. Eu sper ca domnul Ponta să iasă să își ceară scuze.Eu am cerut în continuare să facă publice aceste dovezi, dacă le are. Eu nu am făcut niciodată trafic de influență pentru această campanie (Schweighofer– n.r)". a declarat Lucia Varga într-o intervenție telefonică la postul B1 TV.

Întrebată care ar fi motivul pentru care premierul ar fi adus aceste acuzații, Lucia Varga a răspuns că persevernța în anumite situații a făcut ca ea să devină incomodă pentru premier

“Poate pentru că m-am opus Roșia Montană, poate pentru persevernța mea că am denunțat ilegalitășile din silvicultură. Am devenit incomodă”.

Victor Ponta a declarat în două rânduri că ”o doamnă deputat, fost ministru de la PNL” s-a întâlnit cu firma Schweighofer pentru Codul Silvic şi promovează în Parlament interesele unei firme private, făcând referire la Lucia Varga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ