Lucian Mândruță o ATACĂ pe Monica Macovei unde o doare mai tare

| 02 mar, 11:06

Monica Macovei și-a lansat, duminică, partidul M10. Candidatul independent la alegerile prezidențiale din 2 noimebrie 2014 promite o formațiune politică în care se regăsesc oameni de toate vârstele care împărtășesc aceleași valori.

Monica Macovei a susținut, în conferinţa de presă, că ”numirile de şefi ai serviciilor de informaţii intern şi extern trebuie făcute prin consultare cu parteneri străini" şi a calificat ”inacceptabilă” propunerea lui Eduard Hellvig la şefia SRI fără consultarea NATO.

Lucian Mândruță, prezent la evenimentul de lansare al M10, a criticat declarația fostului candidat la prezidențiale, punctând că "un candidat al României moderne nu poate introduce principiul "să cerem voie de la NATO". Jurnalistul îl acuză pe liderul noii formațiuni politice că face "plecăciuni" în fața aliaților.

"N-a trecut nici o ora de cand am plecat de la evenimentul M10 si am dat peste o declaratie cu care nu sunt de acord:

Doamna Macovei spune ca trebuia sa consultam NATO inainte sa numim seful de la SRI.

Nu mi se pare un lucru care trebuia spus. Nu face decat sa dea apa la moara celor care folosesc impotriva nostra, a pro-europenilor, acuza ca Romania ar fi devenit o colonie. Declaratia nu va ajuta pe nimeni, in afara de inamicii unei Romanii atlantiste, care canta pe coarda sensibila a emotiei patriotarde.

Un candidat al Romaniei moderne, cea online, nu poate introduce principiul "sa cerem voie de la NATO".

Romania trebuie sa stea pe picioarele ei, inclusiv in discursul liderilor politici. Fidelitatea fata de aliati se masoara in fapte, nu in plecaciuni", a scris jurnalistul pe Facebook.

Citește și: Macovei: Propunerea lui Hellvig la şefia SRI fără consultarea NATO, inacceptabilă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 00:57
Alexandru Valeriu Pantelimon
Suntem o colonie ,dar romanii care-s prosti nu trebuie sa stie ; halal jurnalisti , mercenari platiti tot din jaful la care am fost supusi de politicienii regimului basescu -fireste cu acordul extern tacit . Fara indoiala ca nu putem acuza alte tari - care-si realizeaza scopurile politice fara sentimentalisme , ci pe mafiotii de la noi si slugile lor propagandistice .
02 mar, 12:43
mamma mia
maicabei degeaba
Nu ai ce sa ceri de la cea care se stie cat e , cat ii e valoarea etnica si ca tre sa fie sluga ( jipsi nascuta)ca sa i se permita sa fie ceea ce e... Ea are acces la info despre cum merg lucrurile si ca daca slujeste cui trebuie si cand trebuie, nu conteaza ca nu e o linie de consecventa urmarita, nici ca sare alternativ acolo unde cere momentul/dispozitia hormonala, caci fiind fiica lui Iliescu isi permite sa se joace frecvent si sa se incurce chiar din cand in cand, apoi aburii alcoolului isi mai spun cuvantul, caci se stie ca omul ( nu stiu ea ca nu e om, ca numai jipsi) la betie spune adevarul....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ