Monica Macovei, ATACATĂ din toate părțile după ce și-a lansat partidul! TURCESCU o pune la colț

| 02 mar, 13:17

Monica Macovei și-a lansat, duminică, noua formațiune politică, M10. Doi "jurnaliști de dreapta" îl atacă deja pe candidatul independent la prezidențialele din noiembrie 2014: Lucian Mândruță și Robert Turcescu.

După ce jurnalistul Lucian Mândruță a criticat declarația Monicăi Macovei privind numirile de șefi ai serviciilor secrete, în care europarlamentarul a susținut că acestea trebuie făcute prin consultare cu partnerii NATO, Robert Turcescu lansează, la rândul său, critici dure la adresa lui Macovei.

Jurnalistul se arată dezamăgit de faptul că Monica Macovei a lăsat fără ecou lansarea noului partid politic și s-a întors de îndată la Bruxelles, nu înainte de a bifa o emisiune televizată.

"Vii de la Bruxelles, lansezi partidul, bagi o emisiune la TV apoi te intorci la Bruxelles si...gata? Pe bune?! Asta e tot?", scrie Robert Turcescu pe Facebook.

Citește și: Lucian Mândruță o ATACĂ pe Monica Macovei unde o doare mai tare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mar, 14:14
Gore
In fond ce isi doreste ,sa mai faca cu mana de la geamul vreunui wc ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ