MAGIE NEAGRĂ! Cum a ajuns ELENA UDREA să intre în politică

| 05 feb, 10:40

În tot ceea ce face, de cel puţin 15 ani încoace, Elena Udrea pare să folosească practicile de MAGIE NEAGRĂ ale cunoscutei vrăjitoare Cati, de la Mărăcineni, bună prietenă cu mama Elenei Udrea.

Se pare că aşa le-a sucit minţile lui Dorin Cocoş şi Traian Băsescu. Prin farmece şi magie neagră, făcută de vrăjitoare, Cocoş a luat-o de nevastă pe Udrea deşi ştia ce "specializare" are Găbiţa şi ce muncă prestează.

"Dispeceratul" reţelei de prostituţie pe care o patrona, în Bucureşti, Ion Răget, se afla în Bucureşti, la etajul 2 al unui bloc vechi. Acolo se duceau prostituatele, printre care şi Elena Udrea, să-şi primească banii şi viitoarele comenzi şi să regleze şi alte chestiuni. Iată numai cîţiva dintre membrii PDL care i-au făcut bucurii Elenei Udrea: Cătălin Predoiu, Traian Băsescu dar şi Gabriel Oprea.

Citeşte şi: VÎNTU aruncă BOMBA: Elena Udrea a fost AMANTA lui Traian Băsescu!

Cariera blondei s-a declanşat odată cu solicitarea lui Cocoş către Oprea, de a-i aranja intrarea. Neavând studii de specialitate  Cocoş l-a rugat pe Oprea să-i facă intrarea în politică. Conştient de faptul că nu are studii, Cocoş i-a spus lui Oprea că totul se reyolvă cu bani.

Şi, uite aşa, a fost fabricată o diplomă în drept, la rapid, la universitatea Dimitrie Cantemir, între 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul Naţional de Apărare  i-a băgat şi vreo două diplome de acolo. Mai precis, a "urmat" cursurile Colegiului Naţional de Apărare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO în zona Mării Negre şi Caucaz. Ce cunostinţe are în geopolitică, ştie numai ea.

Citeşte şi: Cel mai bine păzit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a ieşit la iveală

Gabriel Oprea a fost partener cu Cocoş, dar pentru că trebuia să devină prefectul capitalei (intre 2002-2003) a trebuit să iasă din afaceri. Aşa se leagă diplomele Elenei Udrea cu funcţiile lui Gabriel Oprea . În 1997 i-a deschis Cocoş si un butic de avocatură, şpaga fiind la data respectivă de cca. 20.000 euro.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Declaraţie BOMBĂ în scandalul UDREA-SRI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ