Metrorex a inițiat o nouă procedură de atribuire aferentă Magistralei 5 de metrou

| 17 mar, 12:46

Metrorex a publicat vineri anunțul privind demararea unei licitații deschise pentru contractarea echipamentelor și proiectarea și executarea lucrărilor aferente punerii în funcțiune a sistemului de siguranță și automatizare a traficului pe Magistrala 5, Secțiunea Râul Doamnei - Eroilor.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis vineri AGERPRES, contractul va include și echipamentul de siguranță îmbarcat pe tren și sistemul de informare dinamică a călătorilor și are o valoare estimată la 143,748 milioane lei fără TVA.

Criteriul de atribuire a contractului este "prețul cel mai scăzut".

Sursa de finanțare a contractului ce urmează a fi atribuit este asigurată din bugetul de stat, credit extern BEI și fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Magistrala 5 de metrou are trei secțiuni: Eroilor — Drumul Taberei, Eroilor — Iancului și, respectiv, Iancului — Pantelimon.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ