Ministerul Educaţiei: Gabriel Oprea nu a PLAGIAT

| 08 iul, 15:57

Gabriel Oprea nu a plagiat în lucrarea sa de doctorat, a decis Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării din cadrul Ministerului Educaţiei.

Organismul ministerial fusese sesizat cu o suspiciune de plagiat în lucrarea de doctorat a lui Gabriel Oprea în luna iunie, sesizare pe care a discutat-o în cadrul consiliului.

Citeşte AICI raportul Consiliului Naţional de Etică

"În urma sesizării având ca obiect teza de doctorat elaborată de domnul prof. univ. dr. Gabriel Oprea, Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării, singurul organism abilitat pentru soluţionarea acestui tip de sesizări la nivel naţional, în cazul persoanelor care ocupă funcţii de demnitate publică, a finalizat procedurile de analiză în acest caz, adoptând  Hotărârea nr. 2165/8.07.2015 prin care constată că nu se confirmă suspiciunea de plagiat.

În procesul de soluţionare a acestei speţe, Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării a apelat la specialişti recunoscuţi şi de prestigiu în domeniul juridic.

Menţionăm că prezentul comunicat a fost elaborat având în vedere Hotărârea CNE nr. 2165/8.07.2015", se arată în comunicatul Ministerului Educaţiei.

Citeşte şi: Controversa din jurul premierului interimar: Cum a obținut Gabriel Oprea titlul de doctor!?

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ