Ministrul Oprea: Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucureşti se deplasează în zona accidentului aviatic

| 15 dec, 2014

Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns în zona accidentului aviatic în care a fost implicat un elicopter EC 135, operat de SMURD Constanţa, iar pentru intensificarea căutărilor membrilor echipajului elicopterului prăbuşit în zona lacului Siutghiol, un elicopter cu echipe de salvatori din Bucureşti este deja în zbor spre zona accidentului, din ordinul ministrului.

"'Totodată, vicepremierul Gabriel Oprea a solicitat intervenţia de urgenţă a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apărării Naţionale pentru a participa la misiunea de căutare. Primele forţe suplimentare au ajuns deja la locul accidentului. Din informaţiile de la faţa locului, o persoană a fost scoasă din apă şi a fost resuscitată. În continuare, această persoană a fost transportată la spitalul judeţean Constanţa. Persoana găsită făcea parte din echipa medicală care se afla la bordul elicopterului. Bărcile care au ajuns la faţa locului şi au recuperat prima victimă sunt din cadrul ISU Dobrogea'', adaugă sursa citată.

Totodată, arată MAI, potrivit ISU Dobrogea, primele echipaje au ajuns la faţa locului la ora 16,30, iar prima persoană din echipaj a fost găsită la ora 16,45.

Citeşte şi: Un elicopter SMURD s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa


''La momentul accidentului, elicopterul se întorcea către bază, de la o misiune de salvare aero-medicală, după ce a transportat un pacient la spitalul judeţean Constanţa'', adaugă sursa citată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ