Răspunsul NEAŞTEPTAT dat de Klaus Iohannis unui jurnalist neamţ. L-a pus la punct!

| 04 mar, 10:08

Jurnalistul Neculai Constantin Munteanu a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut din vizita pe care preşedintele Klaus Iohannis a efectuat-o recent în Germania.

Iată cum a fost descrisă întâmplarea pe contul de Facebook al ziaristului.

"Un jurnalist german a întrebat, pe un ton ascuţit, "ce poate face România pentru a-şi împiedica românii de la emigrare?". Iar Iohannis a replicat vizibil iritat: "O să răspund în limba română, însă, dacă nu este foarte clar, vă rog să întrebaţi din nou". Apoi a început să vorbească în română, pe un ton apăsat. “Din păcate, când e vorba de România, se vede mai întâi migraţia sărăciei, dar se discută foarte greu de migraţia forţei de muncă calificată şi foarte calificată care pleacă din România şi vine în Germania. Cunosc personal sute de astfel de persoane - ca să nu zic mii - care s-au integrat perfect şi muncesc în Germania cu folos. Aceste persoane sunt o pierdere pentru România”, a spus Iohannis. N-a fost cazul să mai întrebe cineva din nou, a scris Neculai Constantin Munteanu.

Klaus Iohannis a avut discuţii în Germania cu cancelarul Angela Merkel şi cu preşedintele Joachim Gauck.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ