Monica Iacob Ridzi în faţa Curţii Supreme: Vina aparţine exclusiv angajaților din subordine

| 09 feb, 15:37

Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului și Sportului, a declarat luni că eventualele nereguli legate de organizarea Zilei Tineretului din 2009 au aparținut "în exclusivitate" angajaților din minister.

Monica Iacob Ridzi a fost audiată luni de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul în care a fost condamnată de instanța de fond la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în dosarul privind organizarea Zilei Tineretului.

"Toate eventualele neregularități legate de organizarea zilei de 2 mai aparțin exclusiv angajaților din subordine", a spus Ridzi în instanță.

Ea a adăugat că nu i-a cunoscut pe administratorii firmelor care au câștigat contractele, iar de organizarea evenimentului s-a ocupat consiliera ei, Ioana Vârsta.

Citeşte şi:  Curtea Supremă judecă apelul în cazul fostului ministru Monica Iacob Ridzi

Legat de organizarea Zilei Tineretului, Ridzi a explicat că a încercat să aducă o personalitate care să promoveze evenimentul, însă nu a reușit, printre cei care au refuzat fiind și Ilie Năstase. În aceste condiții, a luat decizia să apară ea în clipul de promovare, dar nu a dorit prin aceasta să își facă publicitate politică.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată, în 28 ianuarie, de Curtea Supremă, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului, decizia nefiind definitivă.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ