Nicuşor Constantinescu, gest DISPERAT în faţa instanţei. Cum a încercat baronul Constanţei să scape de arest

| 06 noi, 2014

Nicuşor Constantinescu a ajuns, joi, în faţa judecătorilor. Baronul Constanţei a fost săltat de poliţişti imediat ce a aterizat pe Aeroportul Otopeni.

De acolo a ajuns direct la Tribunalul Bucureşti unde a făcut tot posibilul să îi convingă pe judecători cât este de bolnav, informează România TV. A vrut chiar să se dezbrace pentru ca magistraţii să vadă drenele care i-au fost puse de medici.

Tribunalul Bucureşti a confirmat, joi, mandatul de arestare emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJ Constanţa urmând a fi dus la arest, fie la poliţie, fie la una dintre unităţile aflate în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Nicuşor Constantinescu a încercat să facă tot posibilul să demonstreze instanţei Tribunalului Bucureşti că nu trebuie să fie arestat preventiv şi eventual măsura preventivă pe care ar putea să o ia instanţa să fie controlul judiciar.

Baronul Constanţei a ţinut o pledoarie de aproape 2 ore şi a băut aproximativ un litru de apă în tot acest timp. A transpirat încontinuu şi a încercat să explice foarte clar ce l-a motivat să rămână jumătate de an în Statele Unite ale Americii. Este vorba atât de operaţia de cancer la prostată, cât şi de tratamentul pe care a trebuit să îl urmeze în perioada imediat următoare.

"Vreau sa dau declaratie, de aceea am venit. Realitatea e alta. Dosarele de la DNA Constanta si DNA Bucuresti sunt cauze pentru care am fost retinut, adus cu surle si trambite si televiziune. Ulterior, doua instante m-au eliberat pentru lipsa de probe. (...) N-am fost citat legal in America. Am fost in San Francisco, Baltimore, Maryland, pentru cancerul meu. Speranta mea de viata este de maximum cinci ani. Am facut biopsia la Hanovra si m-am intors. Procurorul Bodeanu stia de aceste aspecte medicale si totusi a spus ca veau sa fug", a declarat Nicusor Constantinescu la Tribunalul Bucuresti.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ