O comentatoare NBC riscă să fie DEMISĂ din cauza unor afirmaţii despre Simona Halep

| 29 oct, 2014

Mary Carillo, comentatorul pentru televiziunea americană NBC a meciului dintre Simona Halep și Ana Ivanovic, din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, a făcut o afirmație pentru care și-ar putea pierde slujba.

Carillo, fostă jucătoare de tenis și specialistul în acest sport al televiziunii americane NBC Sports, a sugerat că ar fi mai bine pentru Halep să nu forţeze şi să cedeze ambele seturi, pentru a o elimina pe Serena Williams din turneu.

Invitata sa în studio, Rennae Stubbs, a replicat că aplicarea unei astfel de strategii ar fi lipsită de etică, și că soarta ar lovi-o pe Simona Halep mai târziu. Mary Carillo a dat răspunsul imediat: "Teoria mea bate soarta ta".

Comentariul său a atras o petiție online care cere concedierea sa, depusă pe tennisforum.com.

În turneu, rezultatul lui Halep în meciul cu Ivanovic (6-7, 6-3, 3-6) a calificat-o pe Serena Williams în semifinale. Simona, la întoarcerea în țară, a declarat că nu are niciun regret că nu a cedat în meciul respectiv, precizând că deși nu și-a dorit să joace finala în compania Serenei, a făcut tot posibilul să se impună în fața sârboaicei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ