Omul de afaceri Avraham Morgenstern, reținut la Buenos Aires. Era apropiatul lui RADU MAZĂRE

| 14 dec, 09:15

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat la opt ani închisoare pentru evaziune fiscală, a fost localizat și reținut, în cursul nopții de miercuri spre joi, în Argentina, la Buenos Aires, a anunțat Biroul de presă al IGPR.

"În urma activităților investigative complexe și a informațiilor furnizate de Serviciul Urmăriri al Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române, Avraham Morgenstern, urmărit internațional de autoritățile române, a fost localizat și reținut, în cursul acestei nopți, în Buenos Aires — Argentina. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documentele de identitate ale unui conațional", a precizat sursa citată.

În prezent, se derulează procedura legală în astfel de situații.

Potrivit IGPR, schimbul de date și informații a avut loc prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională din Poliția Română, iar operațiunea s-a derulat cu sprijinul Europol, Interpol și US Marshall.

"Mulțumim pentru excelenta cooperare polițienească reprezentanților instituțiilor de aplicare a legii din peste 26 de state partenere ENFAST, în special polițiștilor din Spania și Germania, dar și partenerilor interni", a transmis IGPR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ