Percheziţii în forţă în Capitală, miercuri dimineaţa

| 31 ian, 09:24

Miercuri dimineaţa, se derulează 8 percheziţii domiciliare în Bucureşti într-un dosar de evaziune fiscală. Au fost eliberate 13 mandate de aducere, iar prejudiciul este estimat la 4 milioane lei.

Miercuri dimineață, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București Poliția Sectorului 6 – Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și un număr de 13 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, respectiv complicitate la comiterea acesteia, în domeniul prestări servicii.

În sarcina suspecților s-a reținut că, în perioada 2010-2016, au creat şi implementat un mecanism infracțional prin care au diminuat semnificativ taxele şi impozitele datorate bugetului de stat prin evidenţierea în documentele contabile şi în declarațiile legale a unor achiziții.

Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este de 4 milioane lei, urmând a se dispune măsuri asiguratorii în vederea recuperării acestuia.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Poliției Sectorului 6.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ