Poliţia Capitalei: A fost identificat cel care i-a spart luneta maşinii ministrului Barbu

| 18 oct, 2013

Poliţia Capitalei l-a identificat, vineri, pe bărbatul care a spart luneta maşinii ministrului Culturii, Daniel Barbu, şi care urmează să fie audiat de anchetatori.

Poliţia Capitalei anunţă că cel care a spart luneta maşinii ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost identificat şi urmează a fi audiat. "Oamenii legii au identificat şi alte 16 persoane care au participat la vandalizarea autoturismului demnitarului", a declarat, vineri, şeful instituţiei, comisar-şef Mihai Pruteanu, potrivit Agerpres.

El a mai spus că poliţiştii urmează să audieze mai mulţi martori, în cauză deschizându-se un dosar penal sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 3.  Pruteanu a adăugat că a discutat personal cu ministrul Barbu, care a zis că nu depune plângere în acest caz.

"Asigur pe această cale locuitorii municipiului Bucureşti că Poliţia Capitalei este în măsură să menţină climatul de ordine şi siguranţă publică şi, în acelaşi timp, vă asigur că în niciun moment nu a existat vreun pericol la adresa siguranţei vizitatorilor aflaţi în Centrul Vechi. De asemenea, doresc să mulţumesc celor din mas-media pentru obiectivitatea cu care aţi prezentat acest incident şi fac apel la dumneavoastră, am făcut şi notificări oficiale, pentru a ne pune la dispoziţie şi alte imagini pentru a le folosi în anchetatorii în stabilirea împrejurărilor mult mai rapid şi operativ", a afirmat comisar-şef Mihai Pruteanu.

Poliţiştii Secţiei 10 vor sta de vorbă, vineri, cu toate persoanele care au participat la eveniment, fie manifestanţi care au protestat faţă de proiectul Roşia Montană, cei care i-au şi vandalizat autoturismul demnitarului, fie alţi oameni care au asistat la incident.

Deocamdată, nicio persoană nu a fost reţinută.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 oct, 2013
Siguranta si incredere
"Asigur pe această cale locuitorii municipiului Bucureşti că Poliţia Capitalei este în măsură să menţină climatul de ordine şi siguranţă publică ..."

Voi nu sunteti in stare sa-l prindeti pe ala de l-a-njunghiat pe acel politist, da' va bateti cu pumnii-n piept ca asigurati siguranta si ordinea publica...
Nici n-ar trebui sa mai dati vreo declaratie publica pana nu-l prindeti pe "blondul ala saten".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ