Politicienii îşi vor petrece Paştele în familie. Ce planuri au Udrea sau Blaga

| 19 apr, 2014

Politicienii spun ca vor petrece cu familia de Paste. Raluca Turcan (PDL) va gati pasca, cu smantana si ciocolata, Mihai Razvan Ungureanu (FC) crede ca fiul lui, Stefanel, va dori sa sparga toate ouale rosii, iar Elena Udrea va incondeia oua.

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat ca isi va "exersa" talentele de bucatar, ajutata de mama sa, si va gati drob, friptura de miel si pasca cu smantana si ciocolata, potrivit Mediafax.

"Sunt la Sibiu cu familia, acum gatesc, mi-am exersat talentele de bucatar. Imi doresc sanatate si o lume mai buna!", a spus Turcan. Si Elena Udrea promite ca va gati de Paste si va incondeia oua "in stil bucovenean".

Ea a precizat ca inca din perioada cand era ministru al Turismului a facut un obiciei din a petrece Pastele in Bucovina, "pentru ca este una dintre putinele zone din tara unde se pastreaza traditiile vechi romanesti".

"Anul acesta va fi cu atat mai special cu cat alaturi de mine ii voi avea pe cei dragi: pe mama mea, pe finutele mele, dar si prieteni si colegi apropiati. Ziua de sambata mi-o voi petrece in cel mai traditional spirit cu putinta: ma voi ocupa de pregatirea bucatelor pentru masa de Paste, dar si de incondeierea oualor in stil bucovinean. Apoi, pe seara, vom merge cu totii la Slujba de Inviere pentru a lua lumina de la Manastirea Moldovita", a precizat Elena Udrea.

Ea le ureaza romanilor "sa intampine Sfanta Noapte a Invierii cu credinta in suflet si iubire in inimi".

Mihai Razvan Ungureanu a precizat ca va petrece Pastele la Iasi, alaturi de parinti si familie, iar de Inviere va merge la Biserica Manastirii Barboi.

"Vom manca oua, pasca, friptura de miel. O sa ciocnim oua rosii si fiul meu, Stefanel, va incerca sa le sparga pe toate", a mai spus Ungureanu.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, va petrece Pastele la Petrileni, cu familia. Si deputatul PSD Florin Iordache va petrece Pastele cu familia, la Caracal, iar sambata seara va merge la biserica.

"Imi doresc mai multa liniste si pace intre noi, ca parca am innebunit in ultima vreme!", a spus Iordache.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 apr, 2014
Parintele Alcoolie
Stimati credinciosi, vedeti ca maine vin sa va miruiesc. Tarifele sunt dupa cum urmeaza:
1. 100 de lei - Evanghelia, patrafirul, crucea si mana dreapta, plus bonus de tamaiere all-inclusive;
2. 80 de lei - Patrafirul, mana dreapta si somoiogul de busuioc cu care va dau in freza;
3. 50 de lei - Patrafirul si crucea plus mana stanga cu care ma scarpin la boase;
4. 20 de lei - Doar patrafirul, zgarcitilor. Sa nu va imaginati ca intrati in rai cu banii ascunsi in chiloti;
5. 10 lei - Va dau sa pupati salamul barbos, ca altceva nu meritati, paduchilor;
6. 5 lei - Ma sterg la cųr cu mutrele voastre diforme;
7. Moca - Sa mergeti la biserica sa va agheasrnuiasca parintele Cocalarie, sarantocilor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ