Prima ninsoare din acest an! Ce parte a ţării e afectată

| 23 sep, 2014

În Caraş-Severin ninge de câteva minute bune, stratul de zăpadă depăşind deja un centrimetru.

Temperaturile negative au făcut ca în Munţii Tarcu ninsoarea să cadă pentru prima oară în această perioadă a anului, potrivit resita.ro.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, pe munte a fost inregistrata la ora 11.00, o temperatura de -1,4 grade Celsius. Vremea va continua sa se mentina rece, astfel ca ninsorile ar putea continua si in zilele urmatoare.

Şi la Bâlea Lac temperatura este de -1,2 grade Celsius, în timp ce în Munţii Călimani sunt -0,5 grade Celsius. În munţii Ceahlău, temperatura este de 0,9 grade Celsius, în Iezer 0,7 grade Celsius, iar în munţii Penteleu se simt 1,7 grade Celsius.

ANM a dat publicităţii vineri prognoza meteo pe următoarele trei luni. În septembrie, valorile termice se vor situa peste mediile climatologice în sud-estul ţării şi local în regiunile sudice şi estice, iar in rest vor fi normale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi deficitare in regiunile sud-estice si local in cele estice si sudice. In restul teritoriului vor fi apropiate de normal, cu otendinta de excedent in centrul tarii.

PROGNOZA METEO octombrie: Valorile termice vor fi peste mediile climatologice in sud-est si local in regiunile sudice si vestice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de normalul perioadei. Cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta de excedent in cea mai mare parte a tarii.

PROGNOZA METEO noiembrie. Cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta de excedent in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in regiunile centrale ale tarii, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de mediile climatologice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ