AVOCATUL de pe trompă. Uite cine îl apără pe realizatorul B1 TV Andrei Bădin?

| 24 iul, 2014

Realizatorul B1 TV, Andrei Bădin, care a fost pus sub acuzare de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, anunţă că va prezenta toate detaliile cazului său.

"La momentul potrivit vă voi prezenta toate detaliile cazului. Sunt sigur că vor fi extrem de interesante. Până atunci însă vă rog să înțelegeți abținerea mea de a comenta un caz care nu este finalizat", spune realizatorul Andrei Bădin într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Adrian Bădin l-a angajat ca avocat pe fostul deputat William Brânză.

William Brânză a obţinut două mandate de parlamentar pe listele PDL. La alegerile denerale din 2012, pedelistul nu a mai reuşit să intre în Parlament. Acest lucru l-a făcut pe Brânză să-şi atace colegii din PDL, despre care a spus că încearcă să ascundă eşecul pierderii alegerilor.

"Conducerea PDL nu stie nici la aceasta ora de ce partidul a pierdut alegerile, motiv pentru care va face un sondaj sa afle cauzele esecului. Este nevoie de un astfel de sondaj sau unii politicieni se ascund in spatele lui pentru a justifica pierderea alegerilor?", declara fostul ales pe pagina sa de Facebook.

Poziţia publică a realizatorului B1 TV

"Nu am multe comentarii să fac în acest moment. Domnul Adrian Duicu, președintele suspendat al Consiliului Județean Mehedinți, în prezent arestat, a făcut o plângere penală împotriva mea în data de 13 iunie a.c și care este cercetată de DNA. Este dreptul domniei sale și trebuie analizată reclamația sa de către procurori.

Citeşte şi: Realizatorul TV Andrei Bădin, pus sub acuzare de DNA pentru luare de mită

Până când procurorii DNA vor decide în acest sens am decis să mă abțin de la comentarii publice. Văzând însă interesul vostru pe acest subiect am decis să vă comunic următoarele:

1. Am depus la DNA mai multe probatorii în acest caz. Procurorii DNA vor decide dacă e sau nu o întâmplare că înainte cu o zi de depunerea denunțului de către domnul Adrian Duicu un membru al Guvernului m-a amenințat în prezența mai multor martori că vor apare aceste acuzații la adresa mea.

2. Îmi rezerv dreptul de-a prezenta în acest moment toate dovezile doar procurorilor deoarece aceasta este procedură legală.

3. Pentru moment am decis împreuna cu conducerea postului suspendarea emisiunii pana la elucidarea situației pentru a nu afecta in nici un fel imaginea postului care va lupta in continuare pentru apărarea statului de drept. Avocatul meu este domnul William Brânză. Doar domnia-sa poate face comentarii publice.

Ce a anunţat conducerea postului

- Ca urmare a comunicatului de presă emis între timp de către Direcţia Naţională Anticorupţie prin care se confirmă demararea procesului de urmărire penală în cazul jurnalistului Andrei Bădin, B1 TV îşi reafirmă decizia de suspendare a acestuia din emisiunile postului nostru de televiziune.

- De asemenea, B1 TV va solicita tuturor jurnaliştilor săi precum şi personalului cu atribuţii editoriale, angajaţi sau colaboratori, să depună o declaraţie de interese în care să precizeze dacă acordă, direct sau indirect, consultanţă sau orice alt tip de servicii, pe baza unui contract sau fără contract, politicienilor, partidelor politice, funcţionarilor publici, demnitarilor sau altor categorii de persoane fizice şi juridice, relaţii de colaborare care ar intra în contradicţie cu prevederile codului deontologic al jurnaliştilor sau cu legile în vigoare, sau care le-ar putea afecta independenţa deciziilor editoriale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ