Primăria Capitalei a rectificat bugetul în scădere cu 240 milioane lei. Cine va pierde bani

| 15 oct, 14:02

Conducerea Primăriei Capitalei a rectificat bugetul în scădere cu 240 milioane lei. Domeniile de unde se taie bani sunt printre altele, transportul, dezvoltarea, mediul şi învăţământul. Bugetul PMB pe anul 2015 este de 4,18 miliarde lei. Din aceasă sumă se scade rectificarea, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe site-ul municipalității.

Astfel, de la protecția mediului se vor tăia 109 milioane lei, de la învățământ 19 milioane lei, de la transporturi 50 milioane lei, de la dezvoltare  62 milioane lei, de la Administrația Străzilor se taie 18 milioane lei, de la Cimitire 26 milioane lei.

Bani în plus vor primi Administrația Lacuri Parcuri și Agrement - 11 milioane lei, și Clubul Sportiv Municipal - 14 milioane lei. Subvenția la RADET va fi suplimentată cu 50 milioane lei, iar pentru majorarea salariilor funcționarilor din primărie se aloca circa 4 milioane lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 16:05
Informare DNA
LA Biblioteca Metropolitana...
S-a taiat de la sectoarele supravegheate (cimitire etc.) care nu mai prezinta garantii sigure pentru spaga. Dar ceea ce a ramas a fost redistribuit in interesul sau de directorul buget Vasile Savoiu, mai ales ca momentan cotizatia la Oprescu e sistata. Un exemplu evident este modificarea bugetului Bibliotecii Metropolitane care i-a adus managerului Anca Rapeanu un plus de 3.000.000 lei, cu toate ca legea interzice sporul bugetar pentru institutiile ai caror manageri au dovedit ca in anul anterior au gestionat prost sumele alocate, asa cum este cazul Ancai Rapeanu care, l-a inceputul anului a fost sanctionata de ochii lumii (pentru ca i-a primit acum inapoi) cu taierea a 4.500.000 lei. Cum cei care cunosc dedesubturile din primarie zic ca intre venerabilul Savoiu si juna directoare de la BMB ar exista unele relatii speciale, rezulta ca din aceasta rectificare va avea de castigat nimeni altul decat Vasile Savoiu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ