Rovana Plumb: Victor Ponta nu demisionează din funcţia de preşedinte

| 13 iul, 08:32

Victor Ponta a anunţat duminică, printr-o scrisoare adresată liderilor social-democraţi şi postată pe Facebook, decizia de "a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere" în PSD, până la momentul în care îşi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care îi sunt aduse în justiţie. Rovana Plumb a mărturisit că ştia de această decizie şi precizează că este o chestiune temporară.

"Am vorbit azi (Duminică) cu premierul Victor Ponta. Ştiam de această intenţie, iar în ceea ce priveşte decizia lui arată preocuparea pentru partid şi preocuparea de a-şi demonstra nevinovăţia. Avem încredere totală în Victor Ponta şi în nevinovăţia sa şi aşteptăm să revină la conducerea executivă a partidului. Vorbim de o prelungire a interimatului care funcţionează şi în prezent. Vă asigur că PSD că e în situaţie total funcţională. Ponta va continua în calitate de premier să participe la şedinţele de guvern şi la şedinţele coaliţiei. Nu demisionează din funcţia de preşedinte, este o retragere temporară fiind vorba de o prelungire a interimatului din prezent", a declarat Rovana Plumb la RomâniaTV.

Citește și:  VICTOR PONTA s-a suspendat din fruntea PSD. ROVANA PLUMB rămâne președinte interimar

Întrebată în ce postură pune această decizie PSD-ul şi dacă nu cumva acum o să înceapă bătălie pentru putere în partid, Rovana Plumb a declarat la România TV că "agenda şi direcţia partidului nu se vor schimba. Suntem preocupaţi de aceleaşi priorităţi: creştere economică, transferul beneficiilor către buzunarele cetăţenilor şi avem o echipă care fucnţionează, din care fac parte toţi colegii noştri şi cum am funcţionat în ultimele trei săptămâni aşa vom funcţiona şi în continuare. Echipa e rodată, cu experienţă, vom finaliza tot ce înseamnă alegeri interne", a mai spus Plumb.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ