Ruxandra Dragomir, atac dur după votul din Senat în cazul lui Şova

| 26 mar, 08:48

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a postat un mesaj pe Facebook în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de votul din Senat în cazul lui Dan Şova. RuxandraDragomir recomandă ca "pe viitor să fie instalată la intrarea în Parlament o găleată cu mir pentru un challenge, o convorbire cu Dumnezeu."

Mesajul postat de Ruxandra Dragomir pe Facebook:

,,Mir bucket challenge"- in Parlalamentul României.
Nu va inghesuiti!...e loc suficient pentru toti cei care se simt murdari in fata Domnului.

Va reamintesc faptul ca Elena a fost arestata desi nici in cazul ei nu a existat o majoritate calificata dar ea a fost totusi arestata, spre deosebire de Dan Sova care, pe baza inexistentei unei astfel de majoritati, a scapat.

Elena cere ca in cazul senatorului Dan Sova sa se aplice acelasi tratament ca in cazul ei, aratand ca in caz contrar este vorba despre un abuz al conducatorilor Camerei Deputatilor, in frunte cu Valeriu Zgonea, si a celor din Justitie.

In timp ce Elena se afla de patru saptamani in arest preventiv,dl Sova a fost ,,salvat", miercuri, de Dumnezeu si de colegii sai din Senat de arestare preventiva, acestia votand impotriva cererii DNA. Acelasi truc a fost folosit de dl.Varujan Vosganian in urma cu cateva saptamani.
Si dl Sova le-a vorbit colegilor despre Dumnezeu,Buna Vestire si a fost uns cu mir in plenul Senatului. Minune...In ambele cazuri rugaciunea a fost ascultata...
Observ ca subit exista multi parlamentari credinciosi.Recomandarea mea ar fi ca pe viitor sa fie instalata la intrarea in Parlament o galeata cu mir pentru un challenge, o convorbire cu Dumnezeu.Sau eventual o cada plina cu esenta sfanta.Cu siguranta cei care se vor imbaia acolo vor iesi curati si neprihaniti precum ,,Fecioara Maria"., ascris Ruxandra Dragomir.

Citeşte şi: Buna şi Reaua Vestire: Dan Şova scapă de arest, Darius Vâlcov poate fi arestat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ