Sebastian Ghiță, anunt BOMBĂ. Cum foloseşte DNA interceptările

| 24 iun, 21:47

Sebastian Ghiță acuză că DNA a interceptat mai mulți politicieni, iar aceste interceptări nu sunt folosite decât în anumite momente care coincid cu diverse evenimente politice. Ghiță a spus că, în acest moment, DNA folosește stenograme cu el pentru a provoca o eventuală cădere a guvernului Victor Ponta.

”Voi cere și o să vedeți câți politicieni au fost ascultați pe perioada campaniilor electorale cu mandate de la procurori sau de siguranță națională. O să cer la Comisia SRI de la Parlament. Aceste interceptări sunt folosite doar când se dorește să cadă câte un Guvern. Spun asta bazându-mă pe experiența mea de membru în Comisia de Control a SRI.

Procurorii folosesc înregistrările în favoarea unuia sau altuia dintre politicieni sau partide.”, a spus Ghiță invitat la un post de televiziune.

Citeste si: Sebastian Ghiţă: O să fac o plângere procurorului general al României

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iun, 13:05
Cristian Stan
cred ca in titlu,mergea mai bine:anunt GRENADA sau chiar FOCOS NUCLEAR

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ