Sebastian Ghiţă: O să fac o plângere procurorului general al României

| 24 iun, 13:44

Sebastian Ghiţă va face o plângere către procurorul general, în care va arăta tot ce ştie despre oamenii care îi instrumentează dosarul, a declarat deputatul la ieşirea de la DNA Ploieşti.

Sebastian Ghiţă acuză scurgerile de informaţii din dosarele DNA şi afirmă că ştie cine este sursa stenogramelor şi informaţiilor care apar "pe surse" în presă. El a anunţat că va detalia toate aceste lucruri într-o plângere pe care o va înainta procurorului general.

"Acuzele sunt cât se poate de trase de păr. Nu am discutat despre ceea ce fac procurorii până când nu am văzut că înainte să se întâmple ceva trimit stenograme în presă. Eu ştiu şi o să prezint de pe ce mailuri se dau acele mailuri. Ceea ce se întâmplă este groaznic. O să fac o plângere procurorului general al României. Toată această nenorocire trebuie să se oprească. Veţi vedea oameni politici, procurori şi oameni din serviciile de informaţii în plângerea pe care o voi depune. Lucrurile sunt de o gravitate incredibilă. Voi depune această plângere împotriva oamnenilor care astăzi cred că vor reuşi o lovitură de palat în România", a spus Sebastian Ghiţă, citat de RomâniaTV.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă: O parte din dosar vizează alegerile prezidenţiale. Este o tentativă de lovitură de stat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 13:53
Sorina Matei
daca trimiti o adresa catre procurorul general sa nu uiti sa trimiti si niste tigai din campanie,daca au mai ramas...
procurorii,au si dansii o bucatarie
intrebare:tigaile aveau si cipuri inglobate?
si n-am inteles,erau cumparate de pe piata neagra sau erau negre la culoare?
24 iun, 14:08
Palada Pufosul
prezumtia de nevinovatie?
sa inteleg ca atunci cand veneau date la Romania TV,pe surse,despre dosarele Basescu,mircea si traian,Udrea,Ridzi,etc,era sarbatoare,era nunta,era orgasm
cand apar despre tine,de ce-ar fi priveghi?
cine sapa groapa altuia?ce tie nu-ti place,altuia nu-i face?iti spun ceva aceste zicale din poporul asta sarac,umilit,fara imunitate,dar cu multe tigai?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ