SEBASTIAN GHIŢĂ: Am interdicţie să vorbesc cu VICTOR PONTA

| 24 iun, 13:25

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat miercuri, la ieşirea de la DNA Ploieşti, că procurorii îi interzic să ia legătura cu premierul Victor Ponta, el afirmând că nu înţelege motivele acestei măsuri şi că acesta este ''un dosar politic'', potrivit Agerpres.

Întrebat dacă ar avea cu ce să-l denunţe pe Victor Ponta la DNA, Ghiţă a afirmat că nu ştie ca premierul să fi făcut ''lucruri rele''.

''Am interdicţie să vorbesc cu Victor Ponta. Nu o înţeleg, nu ştiu care este justificarea pentru care nu pot să vorbesc cu dl. Ponta. Această chestiune mă face să cred că e un dosar politic nu al meu, ci un dosar politic ce vizează dărâmarea acestui guvern şi convingerea lui Victor Ponta că dacă nu-şi dă demisia cum vor aceşti oameni, mama, cumnatul, fratele, sora vor plăti'', a afirmat Ghiţă.

Citeste si: Sebastian Ghiţă: O parte din dosar vizează alegerile prezidenţiale. Este o tentativă de lovitură de stat UPDATE

El a arătat că procurorii au dispus în cazul său măsura sechestrului asigurător pe conturile, firmele şi acţiunile familiei sale şi ale tuturor prietenilor săi ''până la o sumă nelimitată''.

De asemenea, Sebastian Ghiţă a arătat că în ultimele două săptămâni a fost supus unor ''presiuni constante şi ameninţări care vizau demisia premierului Ponta''.

''Nu-l pot influenţa pe prim-ministrul Victor Ponta să-şi dea demisia când doresc procurorii'', a afirmat Ghiţă.

Citeste si: Ce acuzaţii îi aduc procurorii DNA deputatului SEBASTIAN GHIŢĂ

El a arătat că o parte a dosarului în care este cercetat vizează alegerile prezidenţiale, punctând că trebuie oprită regula potrivit căreia oamenii din partidele care pierd alegerile sunt ''distruşi, umiliţi, târâţi prin procuraturi''.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 13:31
Av.Abraham Mundialu
poti sa-i scrii,sa-i trimiti un mail,imi dau seama,e greu sa stati despartiti
un clasic a si zis:unde dragoste nu e ,nimic nu e
parafrazand,unde tigai nu sunt,inseamna ca le-a cumparat staful lui Ghita pe toate

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ