LIVIU DRAGNEA: "Nu e o stare de mulţumire în PSD"

| 24 iun, 16:22

Liviu Dragnea recunoaște că PSD e în conflict deschis cu dorințele lui Klaus Iohannis, după ce președintele l-a propus pe Mihai Răzvan Ungureanu șef al SIE. PSD nu va vota în favoarea lui MRU în Parlament, anunță Dragnea. Mai mult, acesta i-a cerut lui Victor Ponta să revină de urgență în țară.

”Nu e o stare de mulțumire în PSD cu această nominalizare. Nu ne-am ascuns lipsa de apreciere, știm scandalurile în care a fost implicat cât a fost premier. E greu să susținem această propunere. Nu știu dacă Victor Ponta a discutat cu Mihai Răzvan Ungureanu. Dacă s-ar fi discutat în CSAT, am fi aflat și noi.

Citeste si: GHIŢĂ: Interzicerea unui ales să meargă în Parlament e un atentat la democraţie

Nu e un motiv de ruptură, putem avem puncte diferite. Poate se vor strânge voturi suficiente pentru a trece de Parlament. Luni o să ne vedem cu o parte din colegii din coaliție, nu cu cei din UNPR.

I-am spus lui Victor Ponta să facă eforturi mari să se întoarcă mai repede în țară. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.”, a spus Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ