Victor Ponta: România nu poate fi intimidată de amenințări

| 24 iun, 13:04

România nu poate fi intimidată de amenințări, iar scutul antirachetă e fundamental pentru siguranța națională, a scris premierul Victor Ponta pe Twitter.

Victor Ponta pe Twitter: "România nu poate fi intimidată de amenințări! Scutul antirachetă e fundamental pentru siguranța națională și regională", a scris premierul.

În context, el a făcut trimitere la un articol referitor la anunțul Consiliului de Securitate al Rusiei care susține că România și Polonia "devin automat ținte potențiale" pentru ruși prin găzduirea elementelor scutului antirachetă.

SUA a anunţat recent că vor prepoziționa tancuri, artilerie și alte echipamente militare în Europa Centrală și de Est, a anunțat secretarul american al Apărării, Ashton Carter, care a precizat că statele baltice, România, Bulgaria și Polonia au fost de acord să găzduiască respectivele echipamente pe teritoriile lor, transmite Reuters.

Citeşte şi: NATO trimite ARMAMENT GREU în România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 13:18
Suleiman Magnificul
am o curiozitate...cine este ghiaurul asta,Ponta?
e un baiat bun?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ