Gabriel Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armată, să ne facem datoria

| 23 iun, 21:54

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marți, într-o emisiune la Realitatea TV, că va conduce Guvernul "ca un militar" și că intenționează să își facă datoria atât timp cât prim-ministrul Victor Ponta lipsește.

"Am birou și Palatul Victoria, și la Interne. O să-l conduc (Guvernul — n.r.) ca un militar. Mai puțină politică, proceduri, vreau să fie toate avizele foarte exacte, ca la armată. Să ne facem datoria atât timp cât domnul prim-ministru Victor Ponta este plecat. Îl aștept să vină sănătos și să își reia munca", a afirmat Oprea.

Citește și:  Mesajul premierului interimar Gabriel Oprea către liderii PSD: Nu trădez Guvernul

Acesta a precizat că vorbește cu Victor Ponta în fiecare zi la telefon, dar nu crede că va fi cazul să îl viziteze la Istanbul.

"Vorbesc cu Victor Ponta în fiecare zi la telefon. Nu cred că pot să plec în această perioadă. Nu că nu mi-aș dori. Sunt prieten cu Victor Ponta, avem o relație foarte bună și e normal să fie așa. În această perioadă, dacă va fi cazul, poate o să merg, dacă e ceva excepțional, dar nu cred că va fi cazul. Vorbim și cred că e suficient acest lucru. E normal să meargă miniștrii. Sunt și prieteni și așa se face", a mai spus premierul interimar.

Totodată, premierul interimar a precizat că este de părere că România va adera la spaţiul Schengen în acest an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ