Mesajul premierului interimar Gabriel Oprea către liderii PSD: Nu trădez Guvernul

| 23 iun, 21:42

Premierul interimar Gabriel Oprea a avut marţi o şedinţă de urgenţă cu liderii PSD în care le-a dat asigurări că nu-i va trăda. Asta în condiţiile în care liberalii fac manevre disperate şi presiuni uriaşe asupra lui Oprea pentru a-i băga la guvernare, potrivit România TV.

La întâlnirea pe care Gabriel Oprea a avut-o marţi cu liderii PSD, premierul interimar i-a asigurat că indiferent de variantele pe care le va putea primi de la PNL, nu-i va trăda pe social-democraţi, potrivit România TV.

Premierul interimar a declarat că actuala coaliţie de guvernare PSD-UNPR merge înainte şi va rămâne la putere.

Totodată, liderul UNPR le-a spus social-democraţilor să nu creadă nimic din informaţiile care ar putea apărea în aceste zile, în ceea ce priveşte o posibilă înţelegere între el şi PNL.

Potrivit unor surse politice citate de România TV, liberalii fac presiuni mari la adresa premierului interimar Gabriel Oprea, cu atât mai mult cu cât acesta a devenit numărul 1 la Palatul Victoria. Inclusiv Vasile Blaga i-ar fi cerut lui Gabriel Oprea o întâlnire pe tema guvernării.

Duminică, premierul Ponta a anunţat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar îşi va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că îi va cere preşedintelui Klaus Iohannis să îi încredinţeze vicepremierului Gabriel Oprea atribuţiile de prim-ministru în acest interval.

Oprea va avea inclusiv atribuţia de a conduce şedinţele de guvern.

Citeşte mai mult pe RomâniaTV.net

Tag-uri: Gabriel Oprea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ