Gabriel Oprea este premier interimar! Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

| 22 iun, 19:25

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de numire a lui Gabriel Oprea în funcţia de premier interimar. Şeful statului a decis să semneze actul de numire după ce Victor Ponta a trimis la Cotroceni actele care atestă starea lui de sănătate.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 22 iunie a.c., Decretul de desemnare a domnului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru de către domnul Victor-Viorel Ponta", se arată în comunicatul postat de Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului a decis să-l numească în funcţia de premier interimar pe Gabriel Oprea pentru că Victor Ponta se află internat în Istanbul, unde se recuperează după o operaţie suferită la genunchi.

Citeşte şi:  Victor Ponta a făcut publică fişa de observaţie a medicilor turci

Decizia şefului statului de a-l numi pe Gabriel Oprea ca premier interimar vine după ce Victor Ponta a trimis luni la Cotroceni actele care atestă starea lui de sănătate şi care au fost cerute de preşedintele Iohannis.

Victor Ponta a cerut un premier interimar deoarece acesta nu se poate deplasa la şedinţele de Guvern în această perioadă.

Citeşte şi:  VICTOR PONTA, despre teoria că ar fi plecat în Turcia pentru a evita ancheta DNA: Este o imbecilitate

Vicepremierul Gabriel Oprea a discutat, luni, la Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, după ce acesta a primit scrisoarea premierului Victor Ponta privind numirea liderului UNPR ca prim-ministru interimar.

Victor Ponta a anunţat duminică, într-un mesaj postat pe Facebook, că medicii au decis că poate fi externat, dar că trebuie ca, în următoarele 7 zile, să parcurgă zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente şi supraveghere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iun, 02:04
Murphy
Ce-as mai rade daca acest campion al unitatii nationale si aparator al plaiurilor mioritice si-ar da demisia si ar tranti guvernul!
S-au mai intamplat astfel de lucruri, de exemplu unii aveau concediu prin Crimeea si cand s-au intors la Moscova au aflat ca trebuie sa mearga acsa cu tramvaiul.
Hi, hi, hi!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ