Cine este medicul care l-a operat pe Victor Ponta

| 22 iun, 22:39

Medicul principal care l-a operat pe premierul Victor Ponta, profesorul Mahir Mahiroğullari, lucrează de doi ani la Spitalul universitar Medipol din Istanbul. Anterior, el a lucrat în cadrul misiunii NATO din Kosovo, potrivit CV-ului publicat pe site-ul unităţii medicale.

Profesorul doctor Mahir Mahiroğullari, specializat în ortopedie şi traumatologie, lucrează la Spitalul universitar Medipol din Istanbul din anul 2013.

Mahir Mahiroğullari a absolvit în anul 1992 Facultatea de Medicină a Academiei medicale militare Gulhane din Ankara.

În perioada 1995-1999, medicul a urmat un curs de specializare în ortopedie la Centrul medical Gata Hayardapasa din Istanbul. În intervalul 2005-2006, medicul turc a efectuat un stagiu de pregătire la Departamentul de chirurgie ortopedică al Universităţii Wakeforest din statul american Carolina de Nord.

Înainte de a lucra la Spitalul Medipol din Istanbul, Mahiroğullari a activat, în perioada 2012-2013, în Spitalul Nisa din Istanbul, în Centrul medical Gata Hayardapasa (2010-2012) şi în Spitalul militar Sakirkamiş din Kars (2009-2010). În intervalul februarie-august 2000, medicul turc a fost detaşat în oraşul kosovar Prizren, la un spital al Misiunii NATO în Kosovo (KFOR).

Profesorul doctor Mahir Mahiroğullari face parte din Asociaţia turcă pentru ortopedie şi traumatologie, precum şi din Asociaţia europeană pentru traumatologia rănilor la genunchi provocate de accidente sportive.

Citeşte şi: Victor Ponta a făcut publică fişa de observaţie a medicilor turci

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 07:56
Palada Pufosul
Dr.Ciomu?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ