Mirel Palada, despre incapacitatea premierului de a-și exercita atribuțiile funcției: Vai, ce dezastru!

| 22 iun, 21:57

Mirel Palada a vorbit despre operația premierului Victor Ponta și incapacitatea exercitării atribuțiilor funcției şi este de părere că e o problemă destul de gravă.

"Avem comunicatul președinției care a acceptat numirea interimară a lui Oprea. De mâine își va lua biroul care e acolo. Cu logica politică se face o furtună într-un pahar cu apă. Nu e prima dată când un demnitar trece printr-o problemă de sănătate. Uneori trebuie să iei o pauză de la cursurile firești. Trăim într-o normalitate instituțională unde diferite persoane încearcă să scoată în evidență extraordinaritatea situației, caracterul absolut ieșit din comun, vai, ce dezastru, Coană Mițo, ai văzut rapița, Vai, Ponta, Vai, Oprea, Vai, șerpilienii, Vai, Iohannis... Evident că fiind învățați să trăim în această logică a excesului de comunicare și gândire conspirațională, toată lumea mușcă din această momeală. Un om e în spital, trebuie să își repare piciorul. E o problemă destul de gravă", spune Palada.

Despre cererea Administrației Prezidențiale de a vedea actele care atestă faptul că premierul nu poate relua atribuțiile funcției pentru exercitare, Palada spune că "Iohannis a făcut un mic exces".

În ceea ce privește audierea premierului, consilierul acestui declară că "s-a dus și a fost la DNA. Când se va face bine se va duce din nou. Demisia a fost cerută, dar a fost respinsă, moțiunea de cenzură a fost respinsă", a ținut să reamintească acesta.

Referitor la acuzațiile europarlamentarei Monica Macovei, potrivit cărora ar exista un blat între președinte și premier, Palada spune că "știm foarte bine că doamna Macovei își face un titlu de glorie în a călări această temă politică, anticorupția și justiția. Și dacă îi arăți un pahar cu apă, în 20 de microsecunde vă va discuta despre justiție. Despre orice ar fi vorba în propoziție, dânsa va reveni la morcovul ei. În privința felului în care dânșii încearcă să se poziționeze în antiteză, atât cu unul, cât și cu celălalt din principalii actori politici, Ponta și Iohannis, și Băsescu, și Macovei încearcă să facă un singur lucru cu adevărat important - să fie relevanți".

 

Citeşte şi: Victor Ponta a făcut publică fişa de observaţie a medicilor turci

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iun, 08:34
Luiza Popa
cred ca natura ne-a mai jucat o festa...
un cetatean din Telega-Prahova este condamnat intr-o tara,cu sperante mici de eliberare
un alt cetatean din Telega,consiler al lui Ponta,este condamnat la prostie
din fericire,primul mai are o sansa...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ