Victor Ponta a făcut publică fişa de observaţie a medicilor turci

| 22 iun, 18:54

Victor Ponta a publicat pe pagina de Facebook fişa sa medicală, în care este prezentat modul cum a decurs invervenţia chirurgicală, dar şi recomandările medicilor. Fotografiile sunt însoţite de mesajul "doar pentru informare (traducerea din limba turcă)".

Fotografiile sunt, de fapt, documente medicale în care sunt expuse diagnosticul pacientului Victor Ponta, motivul internării, date despre intervenția chirurgicală, tratament.

Citeşte şi: ACEASTA este scrisoarea trimisă de VICTOR PONTA lui KLAUS IOHANNIS

Potrivit documentelor, premierul a suferit o "intervenție atroscopică de reconstrucție a ligamentului încrucișat anterior, genunchi" și o altă "intervenție atroscopică de rezolvare a meniscusului, genunchi". Motivul internării este reprezentat de "durere genunchi stâng".

În ceea ce privește tratamentul, premierul a fost "planificat pentru intervenție chirurgicală și internat pe secție".

Documentele prezintă și recomandările medicilor pentru recuperare, mai precis exerciții fizice care trebuie efectuate regulat.

De altfel, este specificat faptul că după operație "pacientul va fi inclus în programul de fizioterapie și reabilitare. După prima săptămână se recomandă controlul la policlinică. După încă o săptămână se va efectua un nou control la policlinică și în acest stadiu se va reevalua protocolul de fizioterapie. În fine, la două săptămâni după ultimul control (la 4 săptămâni după externare) se recomandă un nou control la policlinică pentru ultimele evaluări".


Premierul a anunţat, duminică, că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar îşi va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile. Victor Ponta i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să îi încredinţeze vicepremierului Gabriel Oprea atribuţiile de prim-ministru în acest timp, însă liderul de la Cotroceni a amânat luarea unei decizii în acest sens şi a cerut documente privind starea de sănătate a lui Victor Ponta.

Citeşte şi: Iohannis nu îl numeşte pe Oprea premier interimar. Genunchiul lui Victor Ponta, în Strategia Naţională de Apărar

Victor Ponta a fost operat la genunchi, pe 15 iunie, la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ